CC
Carina Ernst Carina Ernst

Aktiv 8mnd siden Medlem siden 14/08-2023 (GMT+01:00) Copenhagen
Dag 4 - Stoffer 11:30
Dag 4 - Stoffer

I dag skal vi fokusere på leveren og galdeblæren, som er dit indre rensningsorgan for alle de stoffer, din krop ikke længere har brug for. Det gælder også hormonforstyrrende stoffer, som er usynlige stoffer i vores miljø, der kan påvirke hormonsystemet. Du vil kunne opleve: Forløsning af vrede og irritation Fornyet lyst til at spise mere sundt/grønt En udrensende effekt på krop og sind God fornøjelse og namaste 🙏 Kærlig hilsen Laura Om videoen: Tid: 11 minutter Udstyr: Yogamåtte Tema: Eliminering af hormonforstyrrende stoffer (lever/galdeblære)


CC

Virkelig dejlig sekvens, men for mig gik den alt for hurtigt.. 🙏🏻

Dag 3 - Sukker 14:58
Dag 3 - Sukker

Så er det blevet dag 3 og vi rykker videre til det næste emne på listen for hormoner i balance, nemlig Sukker. Sukker handler om dit blodsukker, og det er vigtigt for hormonerne, da et ustabilt blodsukker både kan forstyrre din østrogen- og testosteronbalance. Og det kan medføre symptomer som PMS, kraftige og smertefulde menstruationer, overgangsaldergener (også efter overgangsalderen), og fertilitetsudfordringer (PCOS). Den gode nyhed er, at du kan balancere dit blodsukker med yoga og træning, og derfor skruer vi en smule op for intensiteten i dag for at brænde sukker af og styrke din jordforbindelse gennem benene, som kan have en indvirkning på din evne til at have et sundt forhold til mad. Du vil kunne opleve: Mere ro, stabilitet og forbindelse til dig selv og dine behov Fornyet kraft hentet fra dit center, dit hara, så du mærker din indre power Et mere balanceret forhold til mad og næring, fordi du henter din kraft indefra Jeg kan varmt anbefale at lave denne sekvens udenfor, hvis vejret er til det, så du får skruet endnu mere op for jordforbindelsen. God fornøjelse og namaste 🙏 Kærlig hilsen Laura Om videoen: Tid: 15 minutter Udstyr: Yogamåtte Tema: Balancering af blodsukkeret (mave/milt)


CC

God morgen start. ❤️🙏🏻

Dag 1 - hormonyoga 9:12
Dag 1 - Hormonyoga basis

Vi starter vores kickstart med en basis hormonyoga-sekvens på bare 9 minutter. Du vil kunne opleve: Mere mobilitet i ryg og lænd Opløsning af spændinger omkring hofter Bedre holdning og åbent hjerte God fornøjelse og namaste 🙏 Kærlig hilsen Laura Om videoen: Tid: 9 minutter Udstyr: Yogamåtte Tema: Hormonyoga basis