LG
Laura Grubb
ADMIN

Hej,

Jeg hedder Laura og jeg elsker at lære kvinder om cyklussen og hvordan hormonerne påvirker os.

Læs mere på min hjemmeside www.lauragrubb.dk, hvor du også kan downloade en gratis Cyklusguide.

Kærlig hilsen
Laura


Aktiv 3d siden Medlem siden 18/08-2020 Vecindario (GMT+01:00) Copenhagen
Dag 2 stress 12:15
Dag 2 - Stress

Velkommen til dag 2 af vores kickstart. I dag vil vi dykke ned i hormonyoga for et af de vigtigste områder at adressere for din hormonbalance: Stress. Du vil kunne opleve: Mere ro i dit nervesystem, fordi vi går ind og stimulerer blæremeridianen langs bagsiden af kroppen Fornyet energi fra blodgennemstrømning til dine nyrer og opladning af din jing (nyreenergi) Mere ro og stabilitet, fordi du genskaber kontakten til din vejrtrækning og krop God fornøjelse og namaste 🙏 Kærlig hilsen Laura Om videoen: Tid: 12 minutter Udstyr: Yogamåtte Tema: Reducering af stress (nyre/blære)


IR
Dejlig med ny video og i lækker vejret med fugle sange 😍
LG
Laura Grubb ADMIN

@Ilona Repjova Tak for feedback 🥰 Ja, fuglefløjt er god baggrundsmusik 😀

Velkommen til Det Røde Telt ⛺️🥰

Kære alle,




Jeg er så glad for at byde dig velkommen til vores nye community, Det Røde Telt. Dette er et trygt og inkluderende rum skabt for os, hvor vi kan dele vores oplevelser, støtte hinanden og skabe stærke bånd.



I Det Røde Telt fejrer vi kvindelighed, fællesskab og personlig vækst. Her er alle velkomne, uanset baggrund, alder eller livssituation. Jeg ønsker at skabe et sted, hvor du kan være dig selv, udtrykke dine tanker og følelser, og finde støtte i et fællesskab af ligesindede.



For a…


Nye tidspunkter for live events

Jeg fornemmer, at det for nogle af jer er for tidligt med live events kl. 16.30, og at I ønsker live events om aftenen i stdet.

Jeg har derfor besluttet, at vi flytter kvindecirkel og masterclass til kl. 19-20.30. Yogaen fortsætter med at være kl. 16.30-18.00.

Jeg håber, at det vil komme flere til gode, så I kan være med på lives ❤️

Se alle de opdaterede tidspunkter i kalenderen her: https://www.hormonyogaforkv...

Kh Laura
P.s. Husk på at de her live events er et eksperiment, jeg kører i 2023, og hvis det er en succes, fortsætter vi i 2024. Derfor er jeg åben for justeringer og ændringer i formatet indtil da.

Dag 1 - hormonyoga 9:12
Dag 1 - Hormonyoga basis

Vi starter vores kickstart med en basis hormonyoga-sekvens på bare 9 minutter. Du vil kunne opleve: Mere mobilitet i ryg og lænd Opløsning af spændinger omkring hofter Bedre holdning og åbent hjerte God fornøjelse og namaste 🙏 Kærlig hilsen Laura Om videoen: Tid: 9 minutter Udstyr: Yogamåtte Tema: Hormonyoga basis


CC
LG
Laura Grubb ADMIN

@Carina Ernst Carina Ernst Namaste Carina ❤️ Og beklager at du først hører fra mig nu, af en eller anden årsag fik jeg ikke besked om din kommentar, så lidt sent svar herfra 😅 

Dag 3 - Sukker 14:58
Dag 3 - Sukker

Så er det blevet dag 3 og vi rykker videre til det næste emne på listen for hormoner i balance, nemlig Sukker. Sukker handler om dit blodsukker, og det er vigtigt for hormonerne, da et ustabilt blodsukker både kan forstyrre din østrogen- og testosteronbalance. Og det kan medføre symptomer som PMS, kraftige og smertefulde menstruationer, overgangsaldergener (også efter overgangsalderen), og fertilitetsudfordringer (PCOS). Den gode nyhed er, at du kan balancere dit blodsukker med yoga og træning, og derfor skruer vi en smule op for intensiteten i dag for at brænde sukker af og styrke din jordforbindelse gennem benene, som kan have en indvirkning på din evne til at have et sundt forhold til mad. Du vil kunne opleve: Mere ro, stabilitet og forbindelse til dig selv og dine behov Fornyet kraft hentet fra dit center, dit hara, så du mærker din indre power Et mere balanceret forhold til mad og næring, fordi du henter din kraft indefra Jeg kan varmt anbefale at lave denne sekvens udenfor, hvis vejret er til det, så du får skruet endnu mere op for jordforbindelsen. God fornøjelse og namaste 🙏 Kærlig hilsen Laura Om videoen: Tid: 15 minutter Udstyr: Yogamåtte Tema: Balancering af blodsukkeret (mave/milt)


Dag 4 - Stoffer 11:30
Dag 4 - Stoffer

I dag skal vi fokusere på leveren og galdeblæren, som er dit indre rensningsorgan for alle de stoffer, din krop ikke længere har brug for. Det gælder også hormonforstyrrende stoffer, som er usynlige stoffer i vores miljø, der kan påvirke hormonsystemet. Du vil kunne opleve: Forløsning af vrede og irritation Fornyet lyst til at spise mere sundt/grønt En udrensende effekt på krop og sind God fornøjelse og namaste 🙏 Kærlig hilsen Laura Om videoen: Tid: 11 minutter Udstyr: Yogamåtte Tema: Eliminering af hormonforstyrrende stoffer (lever/galdeblære)


CC

Virkelig dejlig sekvens, men for mig gik den alt for hurtigt.. 🙏🏻

LG
Laura Grubb ADMIN

@Carina Ernst Carina Ernst Dejligt at høre Carina 🥰 Ja, det har du muligvis ret i, det kan være lidt svært at gøre det langsomt, når man kun har 10 min 😅 Tak for feedback 🙏

Dag 7 - hormonyoga 10:03
Dag 7 - Hormonyoga flow

Vi slutter denne kickstart af med en kort hormonbalancerende praksis. Jeg sætter dig fri i en sekvens af solhilsner til at mærke dine behov og øve det, du har lært i denne uge. Hvad har DU brug for? Hvad føles godt i DIN krop? Det er formålet med hormonyoga, og jeg håber du vil nyde de her 10 minutter til at mærke dig selv. Du vil kunne opleve: Frihed fordi du vil mærke hvordan det føles at lytte til dine egne behov og lyst i en yogatime Ro, der kan vare resten af dagen, også selvom det kun tog dig 10 min Taknemmelighed for at du var med i denne kickstart og gav dig selv en selvkærlig krammer med 7 dages omsorgsfuld hormonyoga God fornøjelse og namaste 🙏 Kærlig hilsen Laura Om videoen: Tid: 10 minutter Udstyr: Yogamåtte Tema: Hormonyoga flow Psst - er du blevet bidt af at lave hormonyoga hver dag og vil du gerne have hjælp til at fortsætte din hormonyogapraksis? Så se i næste lektion, hvor jeg anbefaler dig at starte.


MC
Tusind tak for en dejlig yoga uge og for mit vedkommende en start på igen at lave daglig yoga. Hvor længe vil vi kunne se programmet, jeg kunne nemlig godt tænke mig at lave det endnu en uge, nu hvor jeg kender flowet i øvelserne, så er det måske lettere at følge med.
LG
Laura Grubb ADMIN

@Mette Christensen Hej Mette, selv tak - så dejligt at du var med Beklager at du først hører fra mig nu, af en eller anden årsag fik jeg ikke besked om din kommentar, så lidt sent svar herfra 😅 

I har adgang resten af august - så der er lige et par dage endnu 😉