Vi slutter denne kickstart af med en kort hormonbalancerende praksis.

Jeg sætter dig fri i en sekvens af solhilsner til at mærke dine behov og øve det, du har lært i denne uge. Hvad har DU brug for? Hvad føles godt i DIN krop? Det er formålet med hormonyoga, og jeg håber du vil nyde de her 10 minutter til at mærke dig selv.

Du vil kunne opleve:

  • Frihed fordi du vil mærke hvordan det føles at lytte til dine egne behov og lyst i en yogatime
  • Ro, der kan vare resten af dagen, også selvom det kun tog dig 10 min
  • Taknemmelighed for at du var med i denne kickstart og gav dig selv en selvkærlig krammer med 7 dages omsorgsfuld hormonyoga

God fornøjelse og namaste 🙏

Kærlig hilsen
Laura

Om videoen:

  • Tid: 10 minutter
  • Udstyr: Yogamåtte
  • Tema: Hormonyoga flow

Psst - er du blevet bidt af at lave hormonyoga hver dag og vil du gerne have hjælp til at fortsætte din hormonyogapraksis? Så se i næste lektion, hvor jeg anbefaler dig at starte.

Kommentarer
MC
Tusind tak for en dejlig yoga uge og for mit vedkommende en start på igen at lave daglig yoga. Hvor længe vil vi kunne se programmet, jeg kunne nemlig godt tænke mig at lave det endnu en uge, nu hvor jeg kender flowet i øvelserne, så er det måske lettere at følge med.
LG
Laura Grubb ADMIN

@Mette Christensen Hej Mette, selv tak - så dejligt at du var med Beklager at du først hører fra mig nu, af en eller anden årsag fik jeg ikke besked om din kommentar, så lidt sent svar herfra 😅 

I har adgang resten af august - så der er lige et par dage endnu 😉

MC
Helt i orden Laura. Det har været rigtig dejligt at lave programmerne igen, så tak for den mulighed. Og også dejligt med ekstra dage, hvis der er et par dage hvor man ikke når det.
SF

Tak for en super god og inspirerende kickstart 🙏❤️

LG
Laura Grubb ADMIN

Selv tak Susanne, tak fordi du var med ❤️