Gurkemejeomelet med spinat

gurkemejeomelet

En anden måde at starte morgenen med et proteinholdigt måltid med grøntsager. Gurkemeje er et af de allermest antiinflammatoriske fødevarer, så hvis du fx døjer med menstruationssmerter eller endometriose, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at bruge den i madlavning, især i nestingfasen op til menstruationen. Hvis du ikke er glad for smagen, kan den også fås som et kosttilskud.

Ingredienser (1 person):

  • 2 æg
  • En sjat fløde
  • 40-50 g frossen spinat
  • 50 g gedefeta
  • Tørret gurkemeje
  • Øko smør

Tilberedning:

  • Optø spinaten natten over eller i mikrobølgeovnen.
  • Pisk æg og fløde sammen indtil det bliver en luftig masse.
  • Smelt smørret på panden og drys med gurkemeje.
  • Hæld æggemassen i gurkemejesmørret og skru ned til en stabil varme.
  • Når omeletten er begyndt at stivne, hælder du spinat og feta på halvdelen af omeletten. Krydr med salt og peber og flip den anden halvdel af omeletten over.
  • Lad den få lidt varme på hver side, så osten når at smelte lidt.