Kål & pølser

kål og pølser

Jeg er doven af natur, når det handler om madlavning, så jeg elsker at finde hurtige & sunde retter til de dage, hvor jeg ikke orker at lave mad. Her er en af dem, som er lynhurtig at lave. Fra spidskålen får du masser af gode fibre og præbiotika til dine tarmbakterier, og det kan være godt at have en proteinkilde med som fx pølser, men du kan også lave kålen for sig som tilbehør til en anden ret.

Ingredienser (2 personer):

  • 1 spidskålshoved
  • 2 tsk cajunkrydderi eller karry
  • 2 spsk kokosolie
  • 4 øko-pølser
  • Salt + peber

Tilberedning:

  • Snit spidskålen.
  • Varm kokosolien på en stor pande (fx en wok) og rist karry heri. Tilsæt kålen og steg videre ved middelhøj varme i ca 10 min eller indtil kålen er blevet gylden i kanterne. Smag til med salt og peber.
  • Skær pølserne i små skiver og steg dem i kokosolie på en separat pande.
  • Server det hele sammen.